Toys for YOur Love One

ADa Banyak Lagi Kat PRODUCT  siap sekali ngan price list/………..enjoyyy

Colours And Shapes – Learn Series Part 1 – Kids Animation

pembelajaran mengenai COLOUR AND SHAPEs

LOve MummY

Asallamualaikum …

Buat semua kawan-kawan yang bergelar ibu @ bakal jadi ibu , blog ini adalah untuk berkongsi pengetahuan tentang anugerah allah yang paling istimewa. melihatkan si manja yang sangat suka dengan mainan yang berwarna-warni memberi ilham untuk membuka laman blog ini. seperti yang semua tahu saya baru je menimang cahaya mata yang kini berusia 4bulan lebih. bagi saya itu anugerah yang paling istimewa untuk saya dan suami. Alisya Azzalea itulah nama puteri kesayangan kami. Alisya sangat suka mendengar bunyi dan baru mula belajar memegang dan menggengam, pantang ada yang menarik perhatian dia mulalah dia membuat keja dia. Saya membelikan mainan untuk alisya sejak dia berusia 2 bulan lebih. Tengok cara dia memang cute. Dah banyak yang saya beli tapi saya tengok dia suka sangat dengan mainan yang bewarna terang dan kebanyakkannya jenama Lamaze. Jadi saya berpendapat mungkin ramai yang baru je bertukar status menjadi ibu pening macam saya dulu sebab x tahu mana mainan yang boleh diberikan kepada si manja.maklumlah anak sulung dan tak penah ada anak sedara sebelum ini. Risau memikirkan keselamatan simanja apabila bermain dengan mainan yang saya beli. jadi saya mencari sedikit maklumat hingga terjumpa tentang mainan yang boleh dimain oleh simanja pada usia baru lahir. so kat dalam blog ni saya ada maklumat sikit pasal warna dan cuba untuk memperkenalkan mainan ini untuk simanja anda semua.mungkin x banyak pilihan tetapi buat permulaan mungkin ini membantu anda untuk buat masa ini. sekiranya ada apa-apa idea atau maklumat harap kita boleh kongsi bersama coz saya pun baru je mula belajar menjadi ibu..

let check it out.😉